Nové číslo telefonní linky 380 830 869. Upozornění: Ve dnech 25.9. - 29.9. bude probíhat inventura, z tohoto důvodu bude ZAVŘENO.
Sous Vide vařiče pro vaření ve vakuu - vakuové vaření SousVide je moderní kuchařská metoda pracující na molekulární bázi. Potravina se ochutí a vloží do speciálnícho Sous Vide sáčku. Ze Sous Vide sáčku se odsaje maximální možné množství vzduchu a poté se Sous-Vide sáček vloží do nahřáté lázně. Sous Vide technologie pro vakuové vaření pokrmů ve vodní lázni při teplotě nižší než 100° Celsia. Díky této metodě je jídlo šťavnatější, měkčí, zdravější, zachovává vitamíny, enzymy a přírodní šťávy. Přírodní struktura výrobků není poškozená během vaření. Jídlo vařené v sáčcích má delší trvanlivost. Používáním Sous Vide vaření se minimalizují tepelné ztráty hmotmosti připravovaných pokrmů, které si zachovávají přirozenou chuť a aroma dané potraviny.
Abychom poskytli co nejlepší služby, používáme k ukládání a/nebo přístupu k informacím o zařízení, technologie jako jsou soubory cookies. Souhlas s těmito technologiemi nám umožní zpracovávat údaje, jako je chování při procházení nebo jedinečná ID na tomto webu. Nesouhlas nebo odvolání souhlasu může nepříznivě ovlivnit určité vlastnosti a funkce.